×
 • <>
 • Podcast<>
 • Video<>
 • Shop<>
 • Spørg Kristine<>
 • Del din historie<>
 • Om Side Hustle<>
 • Nyhedsbrev<>
 • Kontakt<>
 • M☰NU

  Få inspiration og værktøjer i podcasten Lyt nu

  FÅ EN GRATIS VIDEOGUIDE

  "Sådan finder du en ide til et side hustle!"
  Og inspirerende emails om hvordan du kan tjene ekstra penge, uden at du behøver at quitte dit job.

  Del din historie om et side hustle

  Hvad er et side hustle

  Et side hustle er en side beskæftigelse, et bijob. Det er en business, du kører i din fritid, og som giver dig muligheden for at forfølge det, som du virkelig er interesseret i. Det er en måde at skabe ekstra indkomst på, tjene nogle ekstra penge og skabe mere tryghed på hjemmefronten. På den måde skaber du muligheden for at have alternativer for dit liv, uden at droppe dit dag-job.

  Læs mere her

  Del din historie

  Har du gået vejen? Har du startet et side hustle eller er du ved det? Eller har du startet et, som er blevet til din fuldtidsbeskæftigelse? Så vil jeg mægtig gerne høre fra dig!

  Jeg interviewer folk som dig, til min podcast og youtube Side Hustle Danmark. Du får gratis eksponering, og du giver samtidig følgerne muligheden for at se og høre, hvad der skal til for at de kan komme fra A-B med deres side hustle.
  Send mig en besked

  Du kan være med til at inspirere og hjælpe en masse mennesker med at tage det endelige skridt.

  Skriv til mig og jeg kontakter dig, så vi kan få sat noget i stand.
  Interviews foregår online via zoom og tager et sted mellem 30-60 minutter.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig