×
 • <>
 • Podcast<>
 • Video<>
 • Shop<>
 • Spørg Kristine<>
 • Del din historie<>
 • Om Side Hustle<>
 • Nyhedsbrev<>
 • Kontakt<>
 • M☰NU

  Få inspiration og værktøjer i podcasten Lyt nu

  FÅ EN GRATIS VIDEOGUIDE

  "Sådan finder du en ide til et side hustle!"
  Og inspirerende emails om hvordan du kan tjene ekstra penge, uden at du behøver at quitte dit job.

  Hvorfor er det så fedt med et Side Hustle?

  Hvis du prøver at ændre dit liv på den ene eller anden måde. Gøre noget andet. Leve på en anden måde. Så kan et side hustle hjælpe dig med at lægge bunden for det liv, du ønsker at leve. Hvis du elsker dit job, så er det super fint. Det er ikke alle, der behøver at skulle være fuldtidsiværksættere.

  - Et side hustle hjælper dig med at skabe fundamentet og en backup plan for dit liv.

  Hvis du vil ændre dit liv, så kan et side hustle hjælpe dig til at skabe et fundament og lægge op til, at du kan komme videre i dit liv. Dit side hustle kan vække din indre iværksætter frem. Uden at du behøver springe ud som fuldtidsiværksætter og sætte hele familiens økonomi over styr

  Er det lige fedt eller hvad?

  Grobund og backup

  Et side hustle kan skabe grobund og en backup plan, for det spring du har tænkt dig at tage. For den ændring du ønsker at gøre i dit liv.

  Fri og uafhængig

  Når du har mere end én indtægt, så bliver du fri og uafhængig på en anden måde. Du får langt flere muligheder, når du har en ekstra indtægt. Du er lige pludselig ikke afhængig af én bestemt arbejdsgiver. Du lærer ovenikøbet nye færdigheder. Og du vil få flere penge. Whats not to like!t 

  Selvtillids boost

  Når du pludselig har en side indtægt, så vil du føle dig mere fri. Du kan selv bestemme mere. Din selvtillid kan ligefrem boostes. Dit syn på fremtiden ændrer sig. På en eller anden måde overvejer du flere muligheder, ser flere løsninger efterhånden som dit side hustle skrider frem.

  Lysere fremtid

  Du bliver uafhængig i dit hoved, fordi du har vist overfor dig selv og familien, at du godt kan. Du styrkes i troen på, at fremtiden kan se anderledes ud, end det du måske har troet i mange år ikke kunne ændres. Du behøver ikke længere være lønslave. Du kan faktisk selv.

  Det er sjovt

  Og så er det mega sjovt at starte side hustles. Du kan lege iværksætter, uden at have investeret hele formuen. Indsatsen er relativ lav men potentialet er kæmpe stort.

  Jeg startede Side Hustle Danmark, fordi jeg ved hvor mange gode mini-iværksættere, der sidder ude i det danske land. I render rundt med det vildeste drive og de fedeste ideer og kan nærmest revolutionere hele måden, vi tænker og lever på.

  Dét vil jeg gerne være med til at udbrede og fremelske. Jeg vil gerne lære dig, hvordan man starter et side hustle, og hvordan du kommer videre i processen. Jeg vil gerne vise dig, hvordan du tjener penge, uden at du behøver at quitte dit job, ved at lære dig nogle simple mindset og eksekveringsstrategier, der sparker røv. 

  Hvis du committer dig, så vil jeg gøre mit til, at du får succes.

  Der er et side hustle til alle. Du skal bare finde det. Og så skal du sætte i gang.

  Er du klar til at tage action?

  Kristine - Side Hustle Danmark